Σχεδιασμός - Κατασκευή
Πρίντζης
+30 694 597 7985

Ποιοι είμαστε

σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.

Αυτός είναι ο στόχος μας και εσείς είστε ο εμπνευστής μας. Μας δίνετε τα στοιχεία τα οποία θα συνδυάσουμε αρμονικά για να επιτύχουμε το ωραίο. Κάθε περιορισμός ενθαρρύνει την δημιουργικότητα μας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλουμε, εσείς και εμείς.

Οι υπηρεσίες μας

Αρχιτεκτονική

Αρχιτεκτονική

Η τέχνη, η επιστήμη του ωραίου, της αρμονικής συνύπαρξης των φυσικών και τεχνητών στοιχείων, της συνάθροισης και συνδυασμού ετερόκλητων μορφών για τον σχηματισμό αναβαθμισμένων αισθητικών συνόλων. Είναι η επιδίωξη μας.

Φαρμακεία

Φαρμακεία

Η εμπειρία μας στο χώρο του φαρμακείου είναι πολυετής και καλύπτει όλες τις δραστηριότητες από την άδεια και τον σχεδιασμό ως την κατασκευή, την επίπλωση και την εμπορική ανάδειξη των προϊόντων σας. Κάθε έργο μας είναι μια ξεχωριστή δημιουργία, ένα αισθητικό σύνολο απόλυτα λειτουργικό και παραγωγικό σε συμφωνία με τις ανάγκες του πελάτη και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Κατασκευή

Κατασκευή

Ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών υπό την καθοδήγηση μας είναι έτοιμο να υλοποιήσει ότι έχουμε σχεδιάσει και να ικανοποιήσει τις υψηλότερες κατασκευαστικές απαιτήσεις τόσο σε οικιστικά όσο και σε επαγγελματικά κτήρια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι άρτιο και ποιοτικά ανώτατο.

Εσωτερικοί χώροι

Εσωτερικοί χώροι

Η κατοικία σας ή ο επαγγελματικός σας χώρος αποτελούν το αντικείμενο μας τόσο σε στάδιο αρχικού σχεδιασμού όσο και στην φάση της κατασκευής ή της ανακαίνισης. Με στόχο την υψηλή αισθητική, την πρωτοτυπία και την λειτουργικότητα, δημιουργούμε ή διαφοροποιούμε τον χώρο σας εξασφαλίζοντας άνεση, ασφάλεια, οικονομία, αντοχή και βιοκλιματική ένταξη στο φυσικό ή αστικό περιβάλλον.

Λοιπές υπηρεσίες

Λοιπές υπηρεσίες

Η ομάδα μας και οι συνεργάτες μας προσφέρουν την υποστήριξη τους σε κάθε εργασία μελέτης, επίβλεψης και κατασκευής έργων μηχανικού: Αρχιτεκτονικές, Στατικές, Τοπογραφικές, Ηλεκτρομηχανολογικές, Ενεργειακές, Έξυπνο σπίτι (ΚΝΧ)

Είμαστε κοντά

Θεσσαλονίκη

+30 694 597 7985
papri@printzis.gr
Μ. Κουφίτσα 6, Θεσσαλονίκη

Αθήνα

+30 694 597 7985
papri@printzis.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 694 597 7985
+30 231 124 3390
papri@printzis.gr
Μ. Κουφίτσα 6, Θεσσαλονίκη
© Πρίντζης 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.